Contul tău
Ștergerea contului
✦
Din aplicație
Poți șterge contul Divine Companion și toate datele asociate oricând, direct din aplicație:
- Deschide aplicația și autentifică-te.
- Mergi la Setări → Cont.
- Alege „Șterge contul” și confirmă.
O alegere definitivă
Ștergerea este imediată și definitivă: conversațiile, jurnalul, datele contului și istoricul de utilizare sunt șterse de pe serverele noastre.
Prin e-mail
Suntem aici pentru tine.
Dacă nu mai ai acces la aplicație, scrie-ne de pe adresa contului tău și îl ștergem în cel mult 30 de zile:
contact@divinecompanion.fr ↗